Hengerhuzal keresztül típusú robbanás gépek

Termék részletek

(1) a kérelmet a gép:

Ez a lövés, robbantási gép alkalmas eltávolítása rust, és tisztítsa meg a felületet a drótok.

Segítségével a robbanás kerék / turbina, amely fejlett technológia dobott négy részvények által termelt fény találatot a kerületi gyorsan mozgó vezeték és rozsda és oxid réteg lehet eltávolítása, és ezáltal megszerezni tiszta fém felület, fém termékek használata ezen a gépen, és előnyök a következők:

Távolítsa el a rozsda és oxid réteg a felszínen, a drót.

Után robbantási, huzal rúd felszíni bemutatja egy egységes egyenetlenséget, amely segít növelni a tapadást az alumínium öltözött réz öltözött, burkolat egységes soha nem esik le.

Megszünteti a belső feszültséget, a drót rajz folyamat során keletkezett.

Drót felszíni szakítószilárdság és korróziós repedés, állandó élet stresszel szembeni ellenállás növelése. A gép a legjobban megfelelő modellek a vezetékes felszíni oxid bőr kezelésére.


1) Huzalos lövés robbantási gép:

Huzal rúd lövés robbantási gép tisztításához Surface2) Coil WireShotBlastingMachine:

Huzal rúd lövés robbantási gép felület tisztítására

(2) az a gép jellemzői:

1. hatékonyság magas, után a huzal felületének robbantást tiszta, szín mutatja.

(2) a robbanás kerék van felfegyverez-val különleges alakja penge, koncentrált robbantási a lövések sűrűsége és a termelékenység javítása érdekében.

3. a drót elhelyezve orientált térköz, így a hinta, a drót, hogy ellenőrizzék és tisztító célját elérje.

4. it fogad el sok hazai és külföldi, fejlett technológia, műszaki tartalom, a funkcionális elemek növekednek, úgy, hogy a gép fut alacsony hibaarány, magas arány-ból csomagtartó. A tömítőhatás jó, hogy megtisztítsa a környezet-index a környezetvédelmi követelmények.

Azt javasoljuk a megfelelő gép a munkadarab és a követelmény.

Ez áll egy dedikált tiszta acél, Hengerhuzal, kerek bár shotblast tisztító berendezés. Erős lövés, az acél felszínének eredeti állapotába lehet megszabadulni a rozsda réteg a, hegesztő, salak és a skála, megszerezni egységes fémes csillogás, a befejező acél és korróziógátló hatás minőségének javítása érdekében. Ez a gép közvetlenül támogatása hideg rajz gép hideg rajz minőségének javítása érdekében.

Huzal rúd lövés Homokszóró gépek felhasználói követelmények szerint tervezték, és egy új típusú speciális berendezések használják kitisztítani megjelöl egy speciális acél, vízsugaras berendezések vezetékes lövés. Eredeti állapotban, az acél felület robbantási elő erős, megszabadulni a rozsda réteg, hegesztés, salak és a skála, és ezáltal megszerezni egy egységes fémes csillogás, annak érdekében, hogy javítsa a minőségét és befejező acél korróziós hatás.

E sorozat berendezés használ minden védi és a nem-pit design, és az disposited huzal rúd céltartalék erő beépített járókerék fejek, a kopó alkatrészek néhány, a csere egyszerű gyorsan, a termelési hatékonyság rendkívül magas.

Bemutatja még érdesség huzal rúd felületének után lövés robbantási, ami növeli az alumínium csomag réz, okozza a borítékot még soha nem esik ki, az intervallum alvásért, amely a drótok, amikor rajz folyamat termel, növeli a szakítószilárdsága, valamint az anti-stressz korrózió dehiscence teljesítmény-felület a drótok, megszerzi az állandó élettartam.

Technikai paraméterek lövés robbantási gépek

modellQXII40QXII24
Hengerhuzal dimenziója5.5-40mm6-24mm
Sebesség-ból folyamat10-120m/min20 ~ 150m/perc
Kerék mennyisége44
Kerék erő18.5kW22kw
Erő fogyasztás100kW162.75kw
Általános dimenzió3440x1575x3630mm3200x1800x4500mm


Azt javasoljuk a megfelelő gép a munkadarab és a követelmény.

A gép jellemzői:
1Nagy hatékonyságú és energiatakarékos, automatizálás, a megtakarítás a munkaerő, a feldolgozási idő
2Ahelyett, hogy a pácolás, a környezetvédelem, kevesebb befektetés.
3Mentés tömörít szerkezet, egy terület, nem takarja.
4Egyszerű szerkezet, megfelelő karbantartás.
5A fáradtság állóképességét, megszünteti a belső feszültséget.

Vizsgálat