Szél torony robbanás gép

Termék részletek

Termék bevezetése:

Szél torony robbanás gép, amely kapcsolódik a lövés robbantási gép. Ez megoldja a hagyományos Homokfúvó gép felépítése nem ésszerű, kell használni a kompresszor, lelőtte nyitott, szegény por eltávolítása hatása, súlyos környezetszennyezés, az egyszerű művelet állománya szenved pneumokoniózis, a homok és a por nem elkülönített, a termelési hatékonyság alacsony és magas energia-fogyasztást, palack és az átmérője a cső falán változások tartománya keskeny , parabolikus felületi érdesség és sima alacsony. A találmány áll egy táplálkozási mechanizmusa, egy hinta kar mechanizmus, homok és a por szétválasztása eszköz, a kontroll szobában és a hidraulikus állomás, hidraulikus állomás és a hinta kar mechanizmus, hidraulikus henger és a Hidraulikus munkahenger kapcsolódik a porgyűjtő, a kontroll szobában illetve., hidraulikus állomás, lengő kar, robbantási motor, és a takarmány motorcsatlakozó. A strukturális design ésszerű, lezárta a homok és a por, a por eltávolító hatás, jó, környezetvédelem, por szétválasztása után dobott homok lehet, újrahasznosított, magas üzemi hatékonyságot, energiatakarékos, alacsony üzemeltetési költségek; lehet, parabolikus táblázat az érdesség és a felület simasága is megfelelnek a műszaki előírásoknak.

Szél torony robbanás gépgyártók, a vállalat termelésének környezetvédelmi és energiatakarékossági lövés vízsugaras berendezések, Homokfúvó berendezés, felszerelés, festés por berendezések eltávolítása, összesen több mint 20 féle termékek és a különböző ágazatokban, a fém felszíni bitumen igénylő bevonat négy sor fejlett különböző sor-ból termékek!

Alkalmazás: a szél ereje, nyomástartó edény, olaj és vegyi anyag tároló tartály, hajóépítő, tengeri platform, csővezeték korrózió, Hídépítés, gépgyártás, acélszerkezet, daru és más iparágak.

Termék előnyei:

1. (teljes automata automata lövés, újrahasznosítás)

2 a szennyezés nulla. (a por és a vízkezelés automatikus helyreállítás)

3 alacsony energiafogyasztás. (csak 0,05 jüan per négyzetméter, az éves megtakarítás több százezer dollárt)

4 hordozható mozgatható. (lehet mozgatni az építkezés bármikor)

5 befektetési kicsi (befektetési alapok a hagyományos 1/10, vagy így)

6 nagy hatásfokú (az 540 tér óránként méter lehet dobni, Sa2.5 szint)


Vizsgálat