Szárítógép Belt típus Homokszóró gép

Szárítógép Belt típus Homokszóró gép
Termék részletek
GN, SNB gumi pálya Homokfúvó gép volt, állt Szemcseszórás lövés lövés lövés robbantási gép, szerelvény, robbantási pellet forgalomba víztisztító rendszer, automatikus rendszer (opcionális), nyomon követni a rendszer, porleválasztási rendszer és elektromos vezérlés, stb (kérjük lásd az ábra teljes program)
Lövés egy raktárban után egy előre meghatározott számú tárgyak hozzá, pneumatikus ajtó automatikusan leállnak, a gép indul, a munkadarab hajtja a dob és elkezd essek, és a Szemcseszórás, nagy sebességű lövedékek dobott a legyező alakú távolsági egyenletesen ellen a munkadarab felszínén. Lövedék dobott a lyuk és a homok a pályán, az alján a Csigás továbbító, szállítószalag, belül az emelő, ömlik az emelő említett elválasztó a különválás. A ventilátor szopogatják a por szűrés, a tiszta levegő, a légkörbe, levegő-tisztító por poros gáz esnek a kicsapató használata injektálással por doboz alján, a felhasználó rendszeresen törölje. Felhasználható hulladék homok mentesül a lefolyócső. Pill-homok keveréket a cső vissza a kamarai szervezet meggyógyult, elválasztott és majd lehet elválasztani újrahasznosítás; tisztítsa meg a kapu be a pirula, lövés, és a polírozás munkadarabok lövedék.

Berendezések és felszerelések leírása
A gép áll a takarítás kamra, robbantási, pneumatikus emelő ajtó, gáz szelep pellet, gáz rendszer, automatikus kirakodási rendszer, emelő, csavaros ventilátor, elválasztó rendszer, az elektromos rendszer és egyéb összetevők.
3GN、SNB、GN20X tartoznak gumi pálya sorozat, a GN20G、GN40G tartoznak az acél series。 pálya
3GN-I、SNB-I olyan automata ajtó sorozat,
3GN-II、6GN-II、SNB-II、GN20X、GN20、GN40 minden automata ajtó series、automatic etetés sorozat.


Vizsgálat