Swing Bed robbanás gép

Termék részletek

Swing Bed robbanás gép van egy multi-szög hintaágy, tudja megvalósítani, az automatikus, folyamatos, pormentes takarítást.

Folyamatos keresztül swing bed lövés robbantási készülék az automatikus, folyamatos pormentes Szemcseszórás tisztítóberendezés, magas fokú rugalmasság, a változó termelési követelményeket válaszolhatnak, gyorsan alkalmazkodni a termelési hatékonyság és feldolgozás technológia és a piaci kereslet változásokat. A gyártási folyamat automatizálása, annak biztosítása érdekében, a hatékony, alacsony üzemeltetési költségek, és a munkakörnyezet javítása. Összehasonlítva a többi lövés robbantási gép és annak speciális jellege:

Teljesen automatizált gyártási folyamat, gyártási következetesség jelentős növekedése

Megvalósítani a folyamatos átviteli a munkadarab, nincs köztes anyag területét, kompakt szerkezet, kis területen

Robbanás a tisztítási folyamat könnyen integrálni az automata gépsor, csökkenti a működési költségeket

Szinte nincs kézi működtetés a munkakörnyezet javítása, és az üzemeltető a kockázatnak a kiküszöbölésére van szükség.

QBC swing bed sorozat Shotblast takarító gép:

QBC sorozat swing bed típusú lövés robbantási gép disamatic fejlett technológia, a kutatás és a fejlesztés lövés robbantási együtt cégünk közel húsz éves tapasztalattal rendelkezik a gyártás a dob-ból-a új blast tisztító berendezés gép bevezetése is. Nagy számú kis öntvények, kovácsolás hegesztési robbanás takarítás lehet tisztítani. A lövedék lefedettség-> 95 %-os, konvex konkáv felületén megfelelnek különböző anyagok robbantási folyamat. Két munkadarab Polírozó fej modellek egy tiszta munkadarab, három fényező feje modellek 1500 kg fel lehet a tiszta ki 2500 kg db; PLC automatikus vezérlés, folyamatos gyártási művelet tudja megvalósítani. És összehasonlítva a termelés, a nagy méretű, stabil acél hagyományos lánctalpas lövés robbantási gép a tilt és a görgő robbantási, alacsony hibaszázalék; frissítse a legújabb termékeket.

A műszaki jellemzőit, multi-szög QBC swing bed robbantási gép-sorozat:

A berendezés szállító berendezés részére multi szög hinta ágy, hosszanti tengelye körül felső nyílása, 120 fokos swing oda-vissza. A multi-szög alakú biztosítja, hogy a casting-stabil forgalom. Lövés robbantási készülék rendezett felső részén az öntés, annak biztosítása érdekében, hogy a robbanás áramlás kiesés lehet minden közvetlen cselekvés dobták az öntés. Amikor a kirakodás, Változtatható szögű fordult bed nyitó le, a megtisztított casting kirakott a rezgő vályú, akkor automatikusan át vissza a terhelési helyzetbe a fogadja el a díjat. A sorozat Shotblast takarító gép a következő előnyökkel rendelkezik:

1 a swing ágy szerkezete, leküzdeni a vízszintes dob kártya és acél lánctalpas lövés robbantási kapcsolat a gép.

2 hidraulikus, automatikus be- és kirakodás közvetíti a rezgés is végezhető egyidejűleg, biztonságos és megbízható, magas termelékenység.

3. egyedi multi szög ágy Testfelépítés, tartott gördülő hintaágy, hogy a munkadarabot, a különféle bonyolult szerkezet, a vegyes öntés lehet tisztítani a kiesés.

az ágy készült Mn13, amelyek nem mágneses Koptatás ellenálló anyag, és az élettartam 4 az 5-8 év.

5. a gép tud nem csak szakaszos üzemre, tiszta vonatkozik, a közepes és kis széria; köszönhetően egyedülálló szerkezete ez könnyen integrálni a folyamatos termelési vonal.

6 a konfiguráció az impulzus szűrő patron vagy táska típus porgyűjtő, porkibocsátás alacsonyabb, mint a nemzeti szabvány.


Vizsgálat