Swing Bed automata

Termék részletek

Swing Bed Automata gép a bevezetése, a disamatic fejlett technológia, a kutatás és a fejlesztés lövés robbantási gép együtt cégünk közel húsz éves tapasztalattal rendelkezik a gyártás a dob-ból-a új blast tisztító berendezés. Nagy számú kis öntvények, kovácsolás hegesztési robbanás takarítás lehet tisztítani. A lövedék lefedettség-> 95 %-os, konvex konkáv felületén megfelelnek különböző anyagok robbantási folyamat. Két munkadarab Polírozó fej modellek egy tiszta munkadarab, három fényező feje modellek 1500 kg fel lehet a tiszta ki 2500 kg db; PLC automatikus vezérlés, folyamatos gyártási művelet tudja megvalósítani. És összehasonlítva a termelés, a nagy méretű, stabil acél hagyományos lánctalpas lövés robbantási gép a tilt és a görgő robbantási, alacsony hibaszázalék; frissítse a legújabb termékeket.

A berendezés szállító berendezés részére multi szög hinta ágy, hosszanti tengelye körül felső nyílása, 120 fokos swing oda-vissza. A multi-szög alakú biztosítja, hogy a casting-stabil forgalom. Lövés robbantási készülék rendezett felső részén az öntés, annak biztosítása érdekében, hogy a robbanás áramlás kiesés lehet minden közvetlen cselekvés dobták az öntés. Amikor a kirakodás, Változtatható szögű fordult bed nyitó le, a megtisztított casting kirakott a rezgő vályú, akkor automatikusan át vissza a terhelési helyzetbe a fogadja el a díjat. A sorozat Shotblast takarító gép a következő előnyökkel rendelkezik:

1 a swing ágy szerkezete, leküzdeni a vízszintes dob kártya és acél lánctalpas lövés robbantási kapcsolat a gép.

2 hidraulikus, automatikus be- és kirakodás közvetíti a rezgés is végezhető egyidejűleg, biztonságos és megbízható, magas termelékenység.

3. egyedi multi szög ágy Testfelépítés, tartott gördülő hintaágy, hogy a munkadarabot, a különféle bonyolult szerkezet, a vegyes öntés lehet tisztítani a kiesés.

5. a gép tud nem csak szakaszos üzemre, tiszta vonatkozik, a közepes és kis széria; köszönhetően egyedülálló szerkezete ez könnyen integrálni a folyamatos termelési vonal.

Műszaki paraméterek

Ajtónyitó méret (szélesség * magasság) 1000 x 300 mm

Maximális darab hossz (mm) 1000-10000

Szerkezeti elem maximális (szélesség x magasság) 800 x 250 mm

Rollgang hossza (m) 8

Teljesítmény (kw) 2.2

A görgő távolság (mm) 600

(Egy) 4 lövés robbantási gépek száma

Mennyisége (kg/min) 4 x 180 robbantási

A teljes teljesítménye (kw) 30 turbina

Ascension 45t/h

Por eltávolítása ventilátor teljesítmény (kw) 7,5

Levegő mennyisége (m3/h) 9900

Szűrőbetét (8) száma


Vizsgálat