Acél csík a Type Shot Blasting Machine gyártótól

Acél csík a Type Shot Blasting Machine gyártótól
Termék részletek

Műszaki adatok

Állapot: Új

Származási hely: Shandong, Kína (Mainland)

Márka neve: KNNJOO

Jellemző: Szabad maradvány, nem ionos, nem mérgező, rozsda

Üzemanyag: Elektromos

Tanúsítvány: CE, ISO9001 SGS BV TUV

Tisztítási folyamat: Csiszolóanyag

Tisztítás típusa: Clean-In-Place (CIP)

Anyag: fém / tekercs

Teljesítmény (W): Customizd

Méret (L * W * H): Testreszabott

Vevőszolgálat Szolgáltatást nyújt: A tengerentúlon szerviztechnikusok rendelkezésére álló mérnökök

Szín: az ügyfelek igénye

Shot blast gép típusa: átmenő

Blast wheel: Alacsony zajszint

Típus: Automata Shot Robbantógép

Tisztaság: Sa2.5

Garancia: egy év

Acél csíkok lövés robbantó gép (4) .jpg

Acél csíkok lövés robbantó gép (3) .jpg

Acél csíkok lövés robbant machine.jpg

Acél szalag lövés robbantó gépet elsősorban felhasz- nálására szénacél szalag vagy rozsdamentes acél felületi rozsda és tisztítsák meg az oxidot, azt is fel lehet használni, miután felhalmozta a felület acélszalag rozsda és tisztítsák meg az oxid, kohászati ​​ipar hegesztés acélcső gyártási ipar előtt a felületkezelési folyamat.

Az acéllemezes robbantógép hatékonyan eltávolíthatja az oxidot, rozsdát, szitát és más szennyeződéseket a felületen, és visszaállíthatja az acél eredeti fémes csillogását. A gép automatikus adagolással, hatékony tisztítással, nagy energiahatékonysággal és környezetvédelemmel rendelkezik. Tulajdonosa por, automatikus leválasztása acél lövés automatikus újrahasznosítás.

A gép működési elve

A felhasználó által tisztítandó munkadarab, amely dinamikus hajtóhengeres mechanizmust biztosít a lövés robbantó helyiségbe, két tisztítóból, az első durva öntvényből, a második finom polírozó, lövéses robbantó gépből, amelyek mindegyike négy csiszolóanyagot tartalmaz. a szalag alsó felülete, a munkadarab felgyorsítására szolgáló acél lövés, a szalag külső felületéhez ütközik. Annak érdekében, hogy a szalag a csíkon belül az oxid vagy rozsda felületén maradjon, a csiszoló után a két függőleges és vízszintes csigás szállítószalagot a felvonó alsó részéhez, az emelőt a csigás szállítószalagot a csiszolóhoz. A középső csiszolóanyag (nem teljesen elválasztva tiszta) vissza a szobai test újrahasznosításához; törött pelletek és porkibocsátások, és belépjen a hulladéktárolóba.

Acél csíkok lövés robbantó gép (2) .jpg

A KNNJOO-ról

shippment site (10) .jpg

shippment site (8) .jpg

lövés blaster ügyfelek (24) .jpg

lövés blaster ügyfelek (35) .jpg

1. Szakmai és csapat, termékinnováció, Termékek átment az ISO9001, CE BV TÜV nemzetközi minőségbiztosítási rendszer tanúsítás, stb

2. 35 év tapasztalattal rendelkező mérnökök, technikai csapat támogatása, hogy megfelelő javaslatot az ügyfél igényeinek megfelelően.

3. Ipari és kereskedelmi integráció, a tengerentúlon szerviztechnikához rendelkezésre álló mérnökök. pótalkatrész-kínálat a legalacsonyabb áron minden felszereléshez, átfogó egyablakos szolgáltatást nyújt.

4.Társaság szakmai külkereskedelmi marketing és értékesítés utáni csapat, első osztályú szolgáltatást.

Ha további információkat szeretne megtudni, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba bármikor!

Vizsgálat