Robot shot robbantó gép speciális manipulátorral

Robot shot robbantó gép speciális manipulátorral
Termék részletek

1. rész. Berendezések áttekintése

A karusszel forgó kamrájú robbanógépek kombinált rakodási és kirakodási területet, egy vagy két robbanó kamrát és kombinált lövés- és porelszívó kamrát tartalmaznak. Mindegyik elektromos meghajtású támasztóhengerrel van felszerelve, amelyeken a munkadarabokat elhelyezésre és forgatásra állítják, miközben átmennek az egyes műveleteken. Ez a koncepció megkönnyíti a kényelmes be- és kirakodást, és biztosítja az egyes részek alapos és egyenletes feldolgozását, biztonságos robbanásszerű tisztítását és a robbanás energiájának maximális kihasználását.

A gépház nyitott rakodási / kirakodási területtel vagy ajtóval rendelkezik (rövid ciklusidővel rendelkező opció) és minden funkció (egyszerre töltő / kirakodó, robbantás, lövés és por eltávolítása) egyszerre valósulhat meg a ciklusidők optimalizálása és a teljesítmény növelése érdekében.

1.jpg

A főtengelyes robbanógépet a kovácsolt forgó alkatrészek (főtengelyek, bütyköstengelyek stb.) Folyamatmegtakarításához vagy az öntött alkatrészek megmunkálásához használják. Az egyszálú munkadarabok automatikus kezelése szelíd, és nem okoz ütközést vagy sokk-károsodást.

2. rész. Főbb előnyök

  Folyamatbiztos vízkőmentesítés vagy egyszeri munkadarabok lemosása közepes kimeneti tartományban

  Gyors és kényelmes telepítés

Könnyen kezelhető, egyszerű és kényelmes karbantartás

Termelési rugalmasság és magas általános hatékonyság

Jellemzők

Kiváló gyártási minőség, egyenletes munkadarab-kezelés ütés vagy ütődés vagy robbanásveszély nélkül

 

3. rész Alkalmazás

    A kovácsolások és a öntvények lemosása (forgó alkatrészek)

blob.png


Vizsgálat