Mesh öv robbanás gép

Termék részletek

Wire Mesh öv típus folyamatos gyártás lövés robbantási gép van szándékos-hoz felajánl magas termelési takarítás, különböző alkatrészek és öntvények. A költség-hatékony megoldást biztosítanak kötegelt feldolgozás, tisztítás, sorjázó, vízkőoldó, mageltávolításra és elsŒ része kopott a legkülönbözőbb termékek.

Felszerelés: Wire Mesh szállítószalag, robbantási kamra, robbanás kerék, csiszoló újrahasznosítási rendszer, elválasztó, porgyűjtő, digitális műszerfal, stb.

Design és a műveletek sorrendjét

Alkatrészek forgalomba a wire mesh szállítószalag folyamatosan át előszoba csiszoló szűk bejegyzés a robbanás kamrába.

Mennyiségét és a robbanás kerekek, párosulva a robbanás kerék lóerő elhelyezése határozza meg a tisztítási kapacitás és a termelési képességeit a gép. Robbanás kerekek biztosítják a teljes lefedettség, és minden irányból tisztítása.

A részek robbanás tisztítani a robbanás kamrán halad, és zárja be a sor tömítés a leszálláshoz előtérben.

Wire mesh öv lövés robbantási gép elsősorban autó, repülőgép vasúti és más gép feldolgozóipar, különösen alkalmas a felszínen a vékony falú vasöntvény vagy alumínium öntvények és más apró alkatrészeket. Használható a mechanikus alkatrészek Szemcseszórás megerősítése.

A nettó öv lövés robbantási gép szállítjuk a munkadarabok zárt robbantási kamra nettó szállítószalag-rendszer, nagy sebességű forgó robbanás kerék járókerék használ lövések robbantási munkadarabok, felületén, úgy, hogy elérje, tisztítási eredmény. Ez az egyik fajta, lövés, vízsugaras berendezések, korong alakú öntvények, kovácsolás, szerkezete és így tovább.

1. nettó öv struktúra, net, t feldolgozási sebesség frekvenciatartás, egységesebb Szemcseszórás, magasabb tisztító hatás

2. acél nettó öv, bőr salak, könnyű szivárgás, a hősugárzás munkadarab, hülye, amely tud elér magas hőmérsékletű munkadarabok hatékony tisztítást

3. felvételek anyag forgalomba tisztítórendszer fogad el a túlcsordulás ellenőrizhetőknek teljes több fokozatú függöny válogatás elválasztó és speciális poliészter core vonal lift öv elkülönítése és újrahasznosítás lövés eléréséhez.

4. robbantási Kamara felvértezi többrétegű tömítő függöny, amely ki tudja elégíteni a különböző munkadarabok követelmény. Lövés robbantási por eltávolító rendszer használ impulzus vissza kipirulás patron porgyűjtő, por eltávolítása eredmény nem jó, és hosszabb élettartam.

Homokszóró gép nettó hagyjuk lövés elsősorban autó, repülőgép vasúti és más gép feldolgozóipar, különösen alkalmas a felszínen a vékony falú vasöntvény vagy alumínium öntvények és más apró alkatrészeket. Használható a mechanikus alkatrészek Szemcseszórás megerősítése.

1. acél huzal háló kerék folyamatos lövés Blaster egy kiváló, sokoldalú, teljes körű és folyamatos robbantási lapos, valamint terjedelmes és bonyolult alkatrészek kezelése.

(2), 4 vagy 8 nagyteljesítményű robbanás kerekekkel, szerelt, ezen a környéken: a ház (mind függőlegesen, mind vízszintesen hajlik) az is lehet kezelni a nagyon összetett összetevők, amelyeket "zseb", vagy nehezen elérhető területeken.

3. a huzal erősen kopásálló hálós öv, feszültség kiigazítás, rész-átvitelt biztosítja.

(4) a különleges öv irányadó lehetővé teszi, hogy a robbanás csak keresztül egy öv, ami azt jelenti, hogy bármely maszkolás van a minimumra kisebb turbinák.

Wire Mesh övtípus robbantási gép használ

· Deflashing

· Vízkőoldó

· Profilírozás (profilkialakítás)

· Befejező felület

ModellQWD60QWD80QWD100QWD120
Öv szélessége600mm800mm1000mm1200mm
Robbantási sebesség0,5-4m/min0,5-4m/min0,5-4m/min0,5-4m/min
Szemcseszórás kapacitás4x120kg/perc4x120kg/perc4x180kg/perc4x250kg/percVizsgálat