Lichee (licsi) felületi kő lövés robbantási gépek

Lichee (licsi) felületi kő lövés robbantási gépek
Termék részletek

ALAP INFO

termék leírása

Lichee (licsi) felületi kő lövés robbantási gépek
Lichee (licsi) felületi kő lövés robbantási gép feldolgozott kő Lichee (licsi) felület és kézi Lichee (licsi) felület hasonló, ott lesz a hiba felszínre egységes, van nyilvánvaló törvény-részecskék. leküzdeni a nehéz kézi Lichee (licsi) felület feldolgozási sebesség lassú, a licsi felszíni gép is van nagy sebességgel.
Lichee (licsi) felületi kő előtt alakú, mint egy Lichee (licsi) héja kalapács alakult a felszínen, a kő, mint a durva felszíni Lichee (licsi) héja a kő felülete, így képezve felületi a fafaragás felszíni vagy négyzet alakú kő stb... osztva a gép li felület (gép) és hand (kézi) li felszíni két, általában kézi li felület, mint a gép több finom néhány, de időigényes. Lichee (licsi) felszíni lövés robbantási a gép folyamatos magas funkciója etetés kitisztítani megjelöl a folyamatos működés, foglalkozni a nagy mennyiségben, változó frekvenciájú motor a tisztítási folyamat vezérli az elektromos roller fog dolgozni, hogy letisztít a kamara ejekciós területén, a minden szempontból a különböző koordináta számos nehéz sűrű lövedék támadás és a súrlódás, a oxid bőr és kő falls talaj felszíne gyorsan , szerezzen egy sima felületi érdesség, a munkadarab felszínén. esik a kő felülete a lövedék és a por közlekedési, hogy a lövedék keringési rendszer keresztül újrahasznosítás csavar, továbbra is használja, tisztítsa meg a külső mindkét oldalán be- és kirakodás munkadarabok, kényelmes és gyors.
kő-típusú lövés robbantási gépi feldolgozása a nagy volumenű, nagy hatékonyságú, minden osztály termelés rendes kőből akár 1000 lapos kő keménysége elérheti 600, és a por kezelés eltávolítja a károk a por az emberi szervek, nemzeti környezetvédelmi követelményekkel összhangban.
Lichee (licsi) felszíni lövés robbantási gépi feldolgozás sebesség gyors, teljesen megoldani a licsi felületi kő feldolgozó és időigényes probléma, jelentősen csökkenti a gyártási költség, így csökkenti az ár kő, kő vállalatok szívesen!

Vizsgálat