Laprugó robbanás gép

Laprugó robbanás gép
Termék részletek

Mi laprugó lövés robbantási gép:

Laprugó lövés robbantási gép alkalmas felülete acélból tavaszi takarítás, távolítsa el a mérleg és hegesztés üledék, hogy Térkép fém-színe, növeli annak arány felület és a hegesztési üledék, hogy show fém színű, növeli az arány felület, és ezáltal hozzájárulnak a festészet és a bevonat.

Tavaszi nagytakarítás gép alkalmazása:

Tavaszi tisztító gép tervezték, a nagy, közepes és kicsi méret, a tavasz.

Tavaszi tisztító gép, speciális felületi tisztító gép, arra használják, hogy mindenféle springs és a nem szabványos gép, kell a különleges tervezési és manufacute szerint a tavaszi.

laprugó Törőfúvási tisztító gépet úgy tervezték, felhasználói igényeknek megfelelően, és egy új különleges lövés robbantási megerősítése berendezések, Szemcseszórás laprugók használják, hogy erősítse a razzia. A lövés robbantási, eltávolíthatja a munkadarab felületi rozsda, megszünteti a maradó feszültség a munkadarab felület bevont korrózióvédő festék roncsolásmentes vizsgálat és előkészítése; a felület, a laprugók, fáradtság erősségét, festék film tapadás növelésére megerősítésével amikor a munkadarab, és végső soron javítja a felszíni és a belső minőség


Vizsgálat