Rugalmas Roller robbanás gép

Termék részletek

Rugalmas Roller robbanás gép a öntvényeket eltávolíthatja a homok és a mag, kényelmes lövés robbantási kezelés, kovácsműhelyekben és vegyes Felületkezelés. Homokfúvó gép-ból úszó termelékenység lövés, folyamatosan magas szintű lövés robbantási kezelés hatékonyságát. Művelet és multi-szög groove annak biztosítása érdekében, casting puha tekercs, biztosítja, hogy a használata az acél lövés közeg. A lövés, vízsugaras berendezések könnyen együtt létező gyártósorok.

Elrendezés a kamarai szerv robbantási lövés, és a lövés robbantási gépek voltak, miután a számítógépes szimuláció a 3D dinamikus ejekciós határozzák meg, amelyek lehetővé teszik az áramlás a lövedékek dobott a lefedettség pontos lefedettséget a felület a munkadarab, a lövedék is leadott a munkadarab felületén a munkadarab, minden irányban.

A sorozat a modellek, hogy nagy sebességű forgatása a járókerék. Tömb lövedékek, munkadarab tisztítása a dob folyamatosan kifordít gégegyulladás munkadarab belseje felé dobott. Használt mindenféle casting, kovácsolt. Bélyegzés alkatrészek, tavaszi homok takarítás, derusting, vízkőoldó és felületi edzés. Különösen vékony falú és 1,6 visszautasították munka elkerülhető, csökkenti a kár modell a sorozat van a fejlett tervezési, ésszerű szerkezetét, alacsony energia fogyasztás, nagy hatékonyságú, könnyen telepíthető és karbantartható.

A berendezés szállító berendezés részére multi szög hinta ágy, hosszanti tengelye körül felső nyílása, 120 fokos swing oda-vissza. A multi-szög alakú biztosítja, hogy a casting-stabil forgalom. Lövés robbantási készülék rendezett felső részén az öntés, annak biztosítása érdekében, hogy a robbanás áramlás kiesés lehet minden közvetlen cselekvés dobták az öntés. Amikor a kirakodás, Változtatható szögű fordult bed nyitó le, a megtisztított casting kirakott a rezgő vályú, akkor automatikusan át vissza a terhelési helyzetbe a fogadja el a díjat. A sorozat Shotblast takarító gép a következő előnyökkel rendelkezik:

1 a swing ágy szerkezete, leküzdeni a vízszintes dob kártya és acél lánctalpas lövés robbantási kapcsolat a gép.

2 hidraulikus, automatikus be- és kirakodás közvetíti a rezgés is végezhető egyidejűleg, biztonságos és megbízható, magas termelékenység.

3. egyedi multi szög ágy Testfelépítés, tartott gördülő hintaágy, hogy a munkadarabot, a különféle bonyolult szerkezet, a vegyes öntés lehet tisztítani a kiesés.

5. a gép tud nem csak szakaszos üzemre, tiszta vonatkozik, a közepes és kis széria; köszönhetően egyedülálló szerkezete ez könnyen integrálni a folyamatos termelési vonal.

Műszaki paraméterek

Ajtónyitó méret (szélesség * magasság) 1000 x 300 mm

Maximális darab hossz (mm) 1000-10000

Szerkezeti elem maximális (szélesség x magasság) 800 x 250 mm

Rollgang hossza (m) 8

Teljesítmény (kw) 2.2

A görgő távolság (mm) 600

(Egy) 4 lövés robbantási gépek száma

Mennyisége (kg/min) 4 x 180 robbantási

A teljes teljesítménye (kw) 30 turbina

Ascension 45t/h

Por eltávolítása ventilátor teljesítmény (kw) 7,5

Levegő mennyisége (m3/h) 9900

Szűrőbetét (8) száma


Vizsgálat