Robbanás berendezések

Termék részletek

Műszaki paraméterek:

1 henger átmérője: 900mm

2 henger magassága: 2000-2100mm

3 mennyiség: 0,9-1.3m3

4 fokozatú derusting: Sa2.5-Sa3.0

hatékonyság derusting 5: 15-35m 2/óra

6 gázfogyasztás: egyetlen, több mint 3 m3/min

7 levegő nyomás: 0,6-0.7Mpa

8 homok módszer: állj meg, folyamatosan homok

Felépítése:

Főleg a homokos hengeres test, a szívórendszer, homokfúvás rendszer.

Egyéb kiegészítők:

Homokfúvó pisztoly: 2

Homokszóró cső: 40m

Pneumatikus szelep kapcsoló 2 db (eredeti Homokszóró tartály kézi kapcsolóval, a felhasználó tud választ-fizikai és pneumatikus berendezés

Jellemző

1. általános Homokszóró gép tartálytest a homok után spray kell shutdown leereszteni a tartály szervezetben, hőleeresztő szelep nyitva maradt csak lehet telepített csiszoló. Lándzsa folyamatos Homokszóró gép, a gép szemcseszórási műveletekhez lehet folyamatosan hozzátéve, csiszoló, amely nagyban javítja a munka hatékonyságát tartálytest a gép leállítása nélkül

2 lehet, kézzel működtetett vagy pneumatikus távirányító működését, rugalmas művelet használata;

3 kisebb beruházási, nagy volumenű, kopó alkatrészek kevesebb;

4 felhasználó igényei szerint, egy vagy több fegyvert üzemeltetésének biztosítása érdekében.

5 ingyenesen garancia egy évre (kivéve a kopó alkatrészek!

Alkalmazandó csiszolószerszámok:

10 - 80# (2.0--a 0,1 mm-es) acél finomság, acél lövés, Zong Gangyu is használható alacsony homok, kvarc homok, réz homok, folyami homok és homok.

Alkalmazási tartomány:

A hajó, hogy a tartály testrészek, acél profilok, öntvények, nagy területen fém összetevőt rust felülettisztítási, fém felület erősítése, kőből bútor, rézkarc és más iparágak.

Homokfúvó gép, mint egy hagyományos csiszoló jet technológia fejlesztése, javítása és tökéletes feldolgozás és széles alkalmazási körét egyedi feldolgozás mechanizmusa továbbra is így több felületi kezelés ipar, a mai népszerű, széles körben használták gépgyártás, műszerek, orvosi berendezések, elektromos és elektronikus berendezések élelmiszer, gépek, eszközök, szerszámok, mérő szerszámok, penész, üveg, kerámia, kézművesség , textilipari gépek, nyomdai gépek, vegyipari gépek, gépek javítása, és így számos területen. A 1 fém alkatrészek előnyei az alap nem sérült, nem változik a méret pontossága; a 2 részben felszíni nem szennyezett, nem részei az anyagi és a szemcsés, mint a kémiai reakció; feldolgozás groove 3 könnyen, homorú kapcsolatfelvételi alkatrészek nehezen, különböző méretű csiszoló lehet felhasználni; 4 alacsony energia fogyasztás, költségek, a feldolgozási költségek jelentősen csökken, 5, elsősorban tükrözi a 1 nem szennyező munkakörnyezet, két fő felhasználási az anyag, a 4. 6, a fő felhasználási a 3. 7. a fő felhasználási 2. A felület az anyag; 5, cső, lemez, lemez, cső, lemez, cső, lemez, cső, lemez, cső, lemez, cső, lemez, cső, lemez, fém öntvények, öntvények, Felülettisztítás; 7 penész, metal casting, fém öntési, metal casting, fém öntés, takarítás; 6.; penész; penész; penész; penész; fém;; penész; Felülettisztítás; felületének tisztítására; penész; penész; fém; 10. penész; penész; fém; penész; penész; fém; 8. penész; penész; fém; 9. penész; penész; Casting vagy bonyolult a kis részek; 11 tisztító kefe, kapcsolatok és vezetékek, stb, hogy javítsa az elektromos vezetőképesség a 12 motor alkatrészek (pl. gáz-palack, a dugattyú és a szikra dugó) tisztítás, tisztításhoz és a tároláshoz 13 darab papír és egyéb grafika; 14 távolítsa el a régi festék és piszok a felületen a munkadarab.


Vizsgálat