Bár acél robbanás gép

Termék részletek

Tuskó lövés robbantási gép a vállalat szerint a különböző formájú, különleges alakú jelentős kutatási és fejlesztési tervezés, Homokszóró berendezések elrendezése gyűrűs, és biztosítja a munkadarab tisztítása halott sarok nélkül.

Tuskó acél robbantási gép lövés, lövés robbantási gép a nagy sebességű forgatás a kerék átmérője 0,5 robbanás ~ 1,80 mm-es gömb alakú vagy nagyobb vagy szögletes pellet, nagy sebességű forgatás a kerék penge lövés, a lövés legfeljebb 75 ~ 100 m / s sebesség, irányított dobás acél felület drót vagy rúd, attól függően, hogy a kinetikus energia lövedék, hogy megsemmisíti, vagy break acél oxid bőr felület , rozsda és a szennyeződést. Egy lapos acél robbantási gép lövés, lövés robbantási gép olyan görgős lövés robbantási gépi úton keresztül típusú lövés robbantási gépi feldolgozásra, acéllemez, acél, cső, cső szerkezete, stb, nagyon széles körben elterjedt. A fejlődés és a társadalom fejlődéséhez, a vas és acél hajógyártás, az acélipar és egyéb feldolgozóipar, valamennyi ágazatban szemben a munkadarab tisztítása. Annak érdekében, hogy magas minőségű alkatrészek, esetleges későbbi kezelés során kell biztosítania az anyag teljesen ingyenes, a rozsda, méretezés, és fennakadás, nincs szennyezés. Különböző alkalmazás hatása, robbantási egy ideális kezelési módszer.

Tuskó lövés robbantási gép a vállalat szerint a különböző formájú, különleges alakú jelentős kutatási és fejlesztési tervezés, Homokszóró berendezések elrendezése gyűrűs, és biztosítja a munkadarab tisztítása halott sarok nélkül

névBar、Square acél robbanás gépBar、Square acél robbanás gépBar、Square acél robbanás gép
ModellXQF100XQF200XQF400
Tuskó mm szélességűMax100Max200Max400
Takarítás sebesség m/percMax60Max60Max60
Mennyiség a robbanás kerék szett666
Power blast kerék22-3022-3022-30


Vizsgálat